Om oss

Välkommen till det personliga inredningshuset i Malmö!
Vi ser ljust på framtiden – Vi är framtiden!

Vi är det innovativa inredningsföretaget med lång erfarenhet i branschen, grundat 1972. I vårt sortiment finner ni möbler för kontor, skola, vård & omsorg och offentlig miljö. Det är med stolthet och glädje som vi känner över att representera de ledande producenterna på marknaden som ständigt är lyhörda för våra kunders olika behov.

Vi har ett brett sortiment och stort kunnande inom våra olika verksamhetsområden. Återkommande utbildning av personal är grundläggande i vårt arbete för att åstadkomma bästa möjliga förslag och service för våra kunder.

Bland våra kunder finns såväl stora som små företag – vi ägnar er alla samma omsorg.

Vi erbjuder personlig inredningsservice med behovsanalyser, ritningsförslag och färgsättning. Vid stora projekt arbetar vi tillsammans med er möbelgrupp och/eller med en inredningsarkitekt.

Vi har försäljning av kontorsmöbler, arbetsstolar, konferens- och lunchrumsmöbler, receptionsdiskar, belysning, gardiner, mattor, matbord, soffgrupper och vilfåtöljer mm.

Vår permanenta utställning är belägen på Landsvägen 17-15 Arrie (Vellinge Kommun)

Utställningen och kontoret är öppet vardagar 8.00-17.00.

Varmt välkomna med era inredningsfrågor – vi är övertygade att ni kommer att finna många fördelar, både designmässigt, funktionellt och ekonomiskt.

Vi visar ett blandat utbud från våra olika leverantörer. Är det något specifikt ni söker som inte visas på vår sida vänligen kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi er.